Energimyndigheten väljer Reform Society

Reform Society vinner Energimyndighetens upphandling av strategiska kommunikationstjänster. Den är en i raden av myndigheter och kommuner som valt Reform Society som samarbetspartner det senaste året.

– Energimyndighetens uppdrag att ställa om energisystemet i förnybar och hållbar riktning är en ambition vi starkt sympatiserar med. Att få bidra till målet att göra Sverige till ett av världens första fossilfria välfärdsländer och ett globalt föredöme är otroligt spännande, och därför är Energimyndigheten en drömkund för oss, säger Anna-Carin Windahl, vice vd på Reform Society.

Energimyndighetens upphandling omfattar totalt fyra år och innebär att Reform Society blir leverantör av strategiska kommunikationstjänster till myndigheten. Det omfattar bland annat rådgivning och stöd i frågor om kommunikationsstrategier, presskontakter och krishantering.

Energimyndigheten är en expertmyndighet som har uppdraget att ställa om Sveriges energisystem i förnybar riktning för att uppnå landets energi- och klimatmål och genomföra den blocköverskridande Energiöverenskommelsen från 2016.

Reform Society har senaste året storsatsat genom att rekrytera flera nyckelpersoner inom området hållbar samhällsbyggnad. Det har resulterat i att flera nya kunder på området.

– Det är kul att fler och fler upptäcker vår kompetens inom hållbar samhällsbyggnad. Det är ett område där vi vill bidra med innovativa kommunikationslösningar till den omställning som måste ske för att möta de stora klimat- och miljöutmaningarna, säger Anna-Carin Windahl.

Reform Society vann Energimyndighetens upphandling i konkurrens med flera av de ledande kommunikationsbyråerna. Den är en i raden av myndigheter och kommuner som det senaste året valt att samarbeta med Reform Society. Två av landets största kommuner, Stockholm Stad och Uppsala kommun, har gjort likadant, liksom Lidingö, Järfälla, Danderyd och Norrtälje kommun samt Livsmedelsverket.

Kontakt: Anna-Carin Windahl, vice vd Reform Society, tel: 0735 32 10 96

Om Reform Society
Reform Society är en federation av specialistbyråer inom kommunikation. Syftet med federationen är att erbjuda våra kunder både helhetslösningar och spetserbjudanden inom strategi, public affairs, engagemangsdriven kampanj, digitala strategier, datadriven analys och teknikutveckling. Totalt jobbar drygt 70 konsulter inom Reform Society, som har kollektivavtal. Byråerna som ingår i federationen är Reformklubben, Re-Think, Reform Dev, Moments, Reform Act och Reform Act Danmark samt Difference.